Mycket på G

Hej på er! Idag slutade vi skolan kl. 12 för att de blivande sjuorna kom på besök & då kan ju inte vi vara där & störa. Resten av dagen spenderades hos Cornelia med Wilma. Pratade, promenerade & solade. Så himla varmt har det varit idag, typ 25 grader i skuggan!! 
 Imorgon blir det en tråkig skoldag, innebandymatch (jag spelar inte), film & brännboll... Så ska det ju vara väldigt varmt imorgon också. Älska sommar! På torsdag är det en helt vanlig skoldag (för mig som inte sjunger i kören).
 På fredag ska alla i årskurs 9 äta lunch vid Strampen & umgås på stan efter. Detta betyder alltså att sista gången jag sätter min fot i högstadiet (medan jag går i grundskolan) är på torsdag. Nästa år kommer jag ju ändå äta där, ha jumppa där, ha musik där osv. men det är ju nog lite speciellt att gå ut grundskolan. 
 På lördag är det skolavslutning, då har vi gått ut grundskolan! På dagen ska jag hjälpa till i köket på en studentfest, & på kvällen ska jag till Fagerö (faggen). Sist men inte minst så ska jag på Maddes konfirmation på söndag. Hur det ska gå till att vakna i tid vet jag inte... 😂
 Det blev ett lite längre inlägg men jag kommer ha fullt upp framtills söndag så hoppas ert sommarlov kommer börja bra! 👋🏼👋🏼

Wilma & jag på bild