Första inlägget 2017

Hej på er! Vet inte hur jag ska göra med bloggen, kommer antagligen vara lika oaktiv som på sista tiden, men den får stå kvar ifall jag nån gång vill skriva. Helt otroligt att så många ändå kikar in här! 


Kom just på att jag inte alls skrivit om Kroatien-resan i augusti 2016 med min och Cornelias familj. Lägger lite bilder i slutet av inlägget.

Sen jag skrev sist har jag firat min födelsedag, fått mig en pojkvän (kanske någon minns att jag skrev om festen i Replotlokalen?), firat jul & nyår, varit med kompisar som man träffar alltför sällan, och också såna kompisar man ser i skolan hela tiden. Imorgon är jullovet slut och skolan börjar. Vet somsagt inte hur jag gör med bloggandet, men en vacker dag när ni hittar tillbaks hit kanske det finns ett nytt inlägg. 



Hoppas allas 2017 blir riktigt bra! ❤ 

Får ingen ordning på bilderna men här är en bild från julfesten
Och här är jag på julafton
Resesällskapet (minus pappa) den första kvällen
En sten som finns på väldigt många bilder om man googlar Brela eller till och med Kroatien, den är känd för att symbolisera Kroatiens natur med vatten, klippor och växtlighet som tål lite allt möjligt
Stranden omgavs av klippor på vissa ställen
Moa & jag
Strandpromenaden vid solnedgång
Utsikt från ett torg i Makarska
Stranden Zlatni Rat som var heelt fullproppad med människor, vi åkte båt i 4h för att komma dit men och det var verkligen inte värt det
Jag på stranden nära vårt hotell i Brela
solnedgång i Makarska
Hela resesällskapet