Oj...

Minns ni mig? Hahaha hej igen såhär efter drygt ett halvår! Bloggandet har helt lämnat mina rutiner så det är svårt att veta vad man ska skriva, lättare att låta bli helt. Säger samma som sist, bloggen får vara kvar, men som ni märker så skriver jag i princip aldrig ändå... 


Skolan börjar om en vecka, och trots att sommaren har fler tråkiga dagar än roliga och minnesvärda, så skulle jag ändå hellre vara ledig. Jag jobbade första halvan av sommarlovet och efter det har vädret varit så otroligt dåligt att man helt enkelt inte orkar vill eller kan göra det man skulle vilja. 

Idag är just en såndär dag då jag gör absolut ingenting. Imorgon ska jag till Power Park med pojkvännen, på torsdag är det konstens natt och i helgen blir det väl att fara en sväng till Åminne. Sörjer att friheten snart är över. Nedanför finns lite bilder från sommarens bästa stunder. Ha det bra 👋🏼👋🏼

Första sommarlovskvällen vid Fagerö (trots jobb två dagar senare så är det ju ändå sommarlov eller hur?)
Jag och mamma påväg till villan, snygga som vanligt!
En helt vanlig kväll med Ela som slutade med fotografering och att jag klippte hennes hår
Bild som kom med i misstag och som jag inte fick bort... men där syns Elas -då- nyklippta hår
Klacken, där vi såg Freddy Kalas uppträda. Galen trängsel och otroligt dålig säkerhet, men sen då vi slapp längre bak kan jag lugnt säga att det var en av de bättre kvällarna denna sommar.
Hälsade på Arnold!
Firade midsommar med villafest vid en villa med otroligt fin utsikt
Träff med oss fyra, vi åt kladdkaka, fotograferade och talade massor
Zip Park, roligt men för svårt för ett klåp som mig hehe
Jakobsdagar (Jeppisdagan) med Calle ❤️ (Fel bild här också men fattar inte hur man tar bort dem...? Jag är inte så tekniskt lagd)
Enda pussbilden av oss, ful och så, men den får representera helgens villafest 😂
Och till slut, igår fick jag ögonfransförlängningar!